Erotske price tasta. Moja tašta 2019-01-21

Erotske price tasta Rating: 7,3/10 343 reviews

Nesudjena Tašta

erotske price tasta

To me je neizmerno obradovalo. Sandra je često … Danas sam upoznala novog pravnika. Cudo jedno kako nezna koza za jednu gospodju u godinama- pomislih. Gledao sam i nisam mogao vjerovati , sve sami incest do incesta. Izađe iz auta otvori gepek uze nešto ćebe i obiđe s moje strane auta, otvori vrata te me uhvati za mišicu i izvuče iz stojadina! Uz glasni uzdah ga je prihvatila i pocela da se nabija na njega.

Next

Moja tašta

erotske price tasta

Gledao sam film ali misli su mi bile na polugolu tastu pored mene. Ubrzo posle dođoše ,,prijatelji,, na upoznavanje i ja ugledah zeta. Zavrsili smo posao klopali i sad na tusiranje prvo smo pustili tastu da se sredi pa onda mi,onako osvezeni seli smo u dnevnu sobu i prepricavali danasnji dan,Vesana kaze mama po tebi se vidi da ti nije jos jasno sta ti se desilo. Dudlala ga je kao luda. U braku sam pet godina, svo vrijeme seks nam je savršen, oduvijek je i bio! Oslonila se rukama potpuno prepuštena meni, zadigao sam joj haljinicu i odmakao se gledajući u pičku svu crvenu i nateklu od jebanja, bila je predivna. Prvo su nastavili sa plesom, a onda su tražili od nje da im igra kao striptizeta.

Next

Nesuđena tašta

erotske price tasta

To je bilo sve što mi treba. Nemam pojma šta mi je sve prolazilo kroz glavu, htio sam samo da je pojebem, a kasnije da razmišljam o svemu. Uhvatim tastu za kukove kurac nemestim na ulaz picke i uvucem ga polako do kraja samo se culo duboko mmmmmmmm!!!! Taman kad sam bijo na vrhuncu vrata se otvoriše, nisam čuo kad se vratila , bilo je kasno ja sam špricao kao lud a ona je nepomično stojala i gledala , nije bilo nazad šta je tu je , ćutali smo oboje skamenjeni kad se prekide tisina. Dobar posao, lep stan u centru, nov auto, fakultet, prijatelje. Sa aerodroma smo direktno otisli u stan od moje devojke koja je imala nameru da napravi veceru u cast majcinog dolaska,to je inace bio moj prvi susret sa tom zenom koja je za svoje godine oko 45 izgledala izvanredno,srednje visine plavusa divne grudi i telo na kojem bi joj pozavidele i mnoge dvadesetogodisnjakinje. Sve je znalački posisala - do zadnje kapi.

Next

Punica

erotske price tasta

Pričao sam hiljadu puta sa njom o tome, sve uradio i ništa nije uspelo, niti će. Parkirao sam sluzbeni auto ispred kuce i pozvonio, tasta je otvorila, srdacno se izljubili, izgrlili, naravno meni je na dodir njenih povecih grudi odmah zaigralo telo, a i misli. Kaze mi Vesna pa vidim,ja sam joj stvarno ispricala, a ona neveruje kaze kako si lep ko glumac a ona obicna zena. Moram da priznam da se nisam iznenadio time, već da me je sikiralo da želi da bude sa njih četvoro. Ona kao daj Vesna oces muzu da ti pozli,kaze Vesna njemu da pozli pa ja znam sta se njemu sad vrti po glavi. Opet ste se svađali s Draganom? Samo ju je još više napalio, prišla mu je i sjela u krilo nastavljajući da miješa guzom.

Next

Vrela pičkurina moje tašte

erotske price tasta

Uhvatila ga je u usta i pocela da pusi. Mislio sam u sebi da je to i zaslužila, ali me je još gore iznenadila kad je rekla da ju je to uzbudilo. Ja i zet , palila sam se na zeta, prvi put u autu sa zetom mmmmmm počeo sam se paliti i ja vidjevši sta gleda kurac mi je pulsirao kao lud, pogleda nema nikoga vratim se za lap i počnem gledati toliko sam se napalijo da sam počeo drkati zamišljajući kako se ona trlja maštajući o tome mmmmmmm. Spakovali smo se i krenuli ja i moja guzata tasta. Pružila je ruku i strgla peškir sa mojih bedara. Cim sam to cuo odmah mi je svasta proslo kroz glavu,ali i tasta je bila vidno srecna. Prešli su na krevet, nastavila je da guta koliko god je mogla veliki kurac, momak ju je uhvatio za kosu i krenuo da je nabija u usta, skoro da nije povratila, zagrcnula se i zakašljala, njega kao da je to napalilo, samo je nastavio da joj nabija kurčinu u usta.


Next

Vrela Tasta

erotske price tasta

Malte ne svaki put kad vodimo ljubav,on te spomene,kaze moja zena. Uvek je imao prljave ruke, i smrdeo je na benzin, sto me je uzasno palilo. Nastavih dalje preko guze pa sta bude, cutala je, to je bio znak, desice se. Bio je debeo i sa jako izraženim glavićem, ne lijep nego masivan i tvrd, otekao do pucanja. Ja vas toliko volim i toliko želim da vam pomognem, ali kako, kad mi niko ništa ne kaže. Rece mi cekam tebe i nasmeja se. Vidi se da mu se klati izmedju nogu veliko nesto.

Next

Nesuđena tašta

erotske price tasta

Kurac mi je bolno pulsirao. Umalo ne padoh u nesvest, zadrhtao sam od uzbuđenja da sam imao utisak da će da se sve prevrne. Tasta nosi kafu ja je zezam da pazi da neprospe jer joj drhte ruke,Vesna se isto smeje i uzdise duboko,e sad nju mama njena pita, kceri al je tebi dobro!!! Olizao sam njene tečnosti sa svoje ruke, gledajući je u oči. Iz hlača je izletjela moja dobrano dignuta kurčina. Nemadoh više snage u nogama da stojim te kleknuh, a istog momenta pred mojim licem ugledah golemu tvrdu kurčinu moga zeta, refleksno pokušah da se pridignem od stida valjda šta li, ali me spreči pritiskajući mi ramena nadole. Prica se odigrala pre otprilike dve godine i potpuno je istinita. Popio je na ex pola flase rakije i zalijo je drugom polovicom titovu sliku i zapalio.

Next

Konačno zadovoljena kao tašta

erotske price tasta

Trljao sam ga o njenu ruku. Pred vratima, pokunjen i pomalo besan, navalio sam na zvono. Mada je na Vašoj strani iskustvo, naročito ono oko anusa. Zaintrigiralo je što sam rekao da sam napaljen. Nisam mogla odvojiti pogled od njegovog međunožja, kurac mu je bio, ma kurčina, dignut na gore tvrd pravan, veličine kao ručni mlin za kafu, tako mi se tada činilo.


Next

Vrela Tasta

erotske price tasta

Seli smo na krevet ja i Vesna onako goli, tasta je navukla gace,uze onu krpu i nastavi sa brisanjem, mi smo se obukli i nastavili sa poslom i tako do kasno u noc. Ona kao daj Vesna oces muzu da ti pozli,kaze Vesna njemu da pozli pa ja znam sta se njemu sad vrti po glavi. Pocela je prva pricu jao zete ti delujes bas umorno a ni ja se nisam nesto naspavala,hoces li ti na spavanje sad. Naravno ponudi joj da legne pored mene sto je sa odusevljenjem prihvatila. U nekoliko poteza je skinula hlače i gaćice sa sebe, a ja sam u međuvremenu spustio njeno sjedalo, skidajući se.

Next

Nesudjena Tašta

erotske price tasta

Nisu se zaustavljali, počeli su u ritmu da ulaze i izlaze iz nje sve dublje prodirući. U hotelskoj sobi su je odmah spopali obojica, skinuli je haljinicu i ostala je samo u brusu i tangicama. Ona kao jao zete pa po licu ja joj kazem nebrini nista!!!! A i ti znas, vec sam ti ispricala,a ti mi neverujes pa kako da ti verujem vec sam ti rekla on mozda gleda mladje a ne mene. Sa aerodroma smo direktno otisli u stan od moje devojke koja je imala nameru da napravi veceru u cast majcinog dolaska,to je inace bio moj prvi susret sa tom zenom koja je za svoje godine oko 45 izgledala izvanredno,srednje visine plavusa divne grudi i telo na kojem bi joj pozavidele i mnoge dvadesetogodisnjakinje. Otišao sam kod nje sa samo jednom namerom, da joj kažem da definitivno odlazim od Dragane i da se pobrine da ne napravi neku glupost kad ja odem.

Next