Zelfs al je haren zijn geteld. Al je haren zijn geteld! 2019-02-08

Zelfs al je haren zijn geteld Rating: 5,1/10 288 reviews

Elly & Rikkert

zelfs al je haren zijn geteld

Jezus wilde kennelijk dat zijn apostelen aan een bijzonder onbeduidend vogeltje dachten. Als de huiden een grondiger looiproces hadden ondergaan, kon er olie of wijn in worden bewaard. Tot op vandaag kun je in Palestina op de markt mussen kopen. Als u wilt, kunt u cookies uit Google Analytics uitschakelen. Hoe kan volharding onze band met Jehovah versterken? Zelfs in de dood laat God ons niet los.

Next

Haren op je hoofd

zelfs al je haren zijn geteld

De meesten van ons zijn intussen hun wilde haren kwijt. En niet één mus zal ter aarde vallen zonder Hem. Als we voor ons zien, hoe een spelend kind door een voortjakkerende auto wordt overreden? Dat zonder God geen musje ter aarde valt en dat alle haren van ons hoofd geteld zijn? Elke dag komen mensen en dieren ten val. Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen. Zo zouden we op moderne wijze ons God kunnen voorstellen als de grote regulator, de man achter de knoppen, als een procesmanager, die vanachter een groot computerscherm alles bestuurt. Gebed: Dank U, Vader, dat U ons opnieuw laat zien, dat U zorgt en wij dat niet hoeven doen. Dat is geen gemakkelijke opgave.

Next

Al Je Haren Zijn Geteld Tekst

zelfs al je haren zijn geteld

Dat wij het waard zijn om gezien en geliefd te worden. Omdat God Zijn oog heeft op goedkope musjes die op de markt als koopwaar worden aangeboden voor consumptie en Hij zo bij ons betrokken is, dat Hij zelfs weet hoeveel haren er al dan niet op je hoofd zitten Wanneer? Toch wordt elke haar door Jehovah God opgemerkt en geteld. En dan moet ik denken aan de musjes, waarvan Jezus spreekt. Het is gewoon fijn om af en toe te horen dat je best oké bent, gewoon zoals je bent. Het valt je niet zo maar toe en het valt ook niet zo maar van je af.

Next

Zelfs de haren op mijn hoofd zijn geteld

zelfs al je haren zijn geteld

Maar ja, zelf ben ik geen haar beter, want rond je zeventigste komt de kruinschering vanzelf. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet. Vertrouw daarbij niet te veel op mensen. . God had deze kinderen, waaronder Johannes en bijvoorbeeld Simson al geroepen bij naam, bij wijze van spreken. Deze foto is overigens van een weekje geleden, want ik had er nog wenkbrauwen. En dan verwijst ook Hij naar onze haren.

Next

Zelfs de haren op mijn hoofd zijn geteld

zelfs al je haren zijn geteld

Kijk maar naar de Heidelberger. Hij had zijn middelen van bestaan verloren, een bizar ongeluk had zijn kinderen het leven gekost en nu leed hij aan een slopende ziekte. Ja, ook de haren van uw hoofd zijn alle geteld. Wat ze met de Meester zullen gaan doen, gaan ze ook met jullie doen! Zelfs die brutale, o zo behendige musjes vallen een keer uit de goot. David ontsnapte naar Gath, maar hij was bang gevangengenomen te worden toen hij door de Filistijnen herkend werd. Over het algemeen ziet de ene haar er net zo uit als de andere en geen enkele haar schijnt onze bijzondere aandacht te verdienen. De lijmstrook heb ik dus voor de zekerheid toegevoegd, dit maakt het steviger maar kan daardoor ook met stevig printerpapier 160 of 200 grams zonder closetrol gebruikt worden.


Next

Al Je Haren Zijn Geteld Tekst

zelfs al je haren zijn geteld

Velen hebben vandaag met dit beeld van de grote regelende God grote moeite. Dan is de hemelse Vader voor ons gevoel ver te zoeken. Maar hoe vaak heb ik niet mijn best gedaan op een artikel en ging mijn docent er vervolgens keihard met een rode pen doorheen? Wat Ik verteld heb in een uithoek van de wereld, in Palestina, moeten jullie verkondigen aan heel de wereld. Waarom zou je je druk maken over mensen die je willen veroordelen? Als Hij al weet hoeveel haren er op ons hoofd groeien, dan is het toch logisch dat Hij alles weet, tot in de kleinste puntjes weet wat ons bezighoudt, waar wij mee zitten, waar wij ons zorgen over maken? Het draaide er in deze bijbelverhalen om, hoe bijzonder dat kind was, wat Hij met dit kind kon doen, wat Hij voor ogen had en hoe mooi het werk zou zijn wat dit kind uiteindelijk zou gaan doen in het leven. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Next

Al je haren zijn geteld!

zelfs al je haren zijn geteld

Welke gedachten zouden bij ons op kunnen komen als we met tegenspoed te maken krijgen? In oude tijden waren leren zakken gemaakt van de gelooide huid van schapen, geiten en runderen. En je kunt hier meerdere kanten mee op, ja God kent je, Hij weet alles, Hij telt zelfs jouw haren, maar ook de kant van vertrouwen, als Hij al weet hoeveel haren jij op je hoofd hebt, zal Hij dan niet alles weten, alles in handen nemen, voor je zorgen, Hij kijkt naar jou, Hij roept je, Hij waakt over je. Ik heb de laatste dagen heel wat vragende blikken getrotseerd en zelfs overwogen fulltime een enorme zonnebril te gaan dragen die niet alleen de niet-bestaande wenkbrauwen, maar ook de eerder genoemde hobbels en schaduwen kan verhullen. Most of the pictures I post on here aren't my own, but when you click on them you go to their original source. God, die er wel Zijn bedoelingen mee zal hebben? Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit.

Next

Jehovah heeft „zelfs de haren van uw hoofd” geteld — Watchtower ONLINE LIBRARY

zelfs al je haren zijn geteld

Vandaar de titel van deze post. Worden niet vijf musjes voor twee penninkjes verkocht? Die troost geeft de tekst ook ons vandaag. Laten we er ook niet meer achter zoeken dan ons gegeven is te weten. De cookies worden niet gebruikt wordt voor enig ander doel dan die vermeld staan hierboven. Het optreden van Jezus is gevaarlijk voor hen die de macht hebben.

Next